Fryksdalsdansen 2011

Oj vad längesen bloggen! Tiden går ju så fort nu för tiden...

Fast jämt precis nu känns det som tiden står stilla. Stormen på Sunne SweCamp Kolsnäs är över. Lugnet efter stormen så att säga. Fryksdalsdansen 2011 är förbi och över. Jävligt lugnt är det, känns nästan lite öde. Har jobbat i fem timmar. Nu är det tre och en halv kvar. Dagens kvällspass kommer antagligen ägnas åt att läsa topp-bloggarna flera gånger om. Kika om det blivit någon ny nyhets-update på Aftonbladet. Samt logga ut och in några gånger på Facebook®. Därimellan ska jag självklart sköta mitt jobb också ;-)

Nu då, Fryksdalsdansen sammanfattningsvis 3 av 5 toasters. Onsdag var rikigt kanonkul, 5 av 5 skulle jag säga. Vädret var perfekt, härliga människor, disco-dance och min Ludde kom direkt efter jobbet! Får ju ej heller glömma hamburgaren som satt rikigt fint på vägen hem. Torsdag och fredag var jag tvungen att lägga dasnskorna på hyllan. Man har ju ett jobb att sköta. ;-)
Lördag träffade jag Lisa, min gamle vänoch hon bjöd på en magnifik sommar-grill-middag. Riktigt länge sedan vi sågs, väldigt roligt! Det var väldigt mycket folk på Kolsnäs, 5900 pers. Inte undra på att det var trångt och svettigt på dansgolvet. Och varför får då inte lördagskvällen 5 av 5 mackor. Anledningen stavas BJÖRN ROSENSTRÖM och SKAVSÅR. Vi stod i "pubilkhavet" en och en halv låt, kollade på varandra, skakade på huvudet: nääääe vi drar! Björn Rosenström har aldrig varit bra, nu när man är äldre är han ännu sämre. Mina skavsår däremot blir bara bättre!

Tiden står visst inte stilla, nu slutar jag visst om två timmar. Tog tid att blogga för jag skötte mitt jobb under tiden :-)

Scoootchi!

L


September?

Gratängen står i ugnen. Skinkgratäng. Mums på den! Imorgon är en ledig dag, efter åtta arbetsdagar.
Jag ska sova ut och hitta på något riktigt kul! Kanske åka till Karlstad och Hammarö, om det är fint väder kan man ju alltid bada. De senaste dagarna har det varit grått, regn och 14 grader. September? Nej just det, juli.
På Rhodos däremot var det verkligen sommar, check it out!
Nu kom visst solen fram, glad sommar då ;)
L♥

Mr Potter

Efter en veckas semester har jag nu jobbat 6 dagar i rad, 2 more to go. Jag klagar inte, det gör bara att man njuter ännu mer av sina lediga stunder!

Slutar om en timme, då ska jag i väg på 20-års party-kalas-firande what so ever. Ska bli härligt att se några gamla klassmates igen. När jag tänker efter så såg jag de flesta senast jag själv firade 20, jisses vad fort tiden går.*

Såg Harry Potter på bio igår, oj vad jag blev överraskad. Vilken bra film, helt otroligt. Nu ska jag nog se de första sju fimerna. Om du inte sett Harry Potter -gör det!

Glad-god-trevlig helg
L
*Gammal klyscha

Du är bäst

Vi har båda kommit in på våra utbildningar Ludde och jag. Känns bra men också nervöst! Slutar på jobbet om 30 minuter, då ska jag hem och äta tårta för detta ska firas!

Rhodos var lika underbart som jag hade tänkt mig. Med den bästa resekamraten kunde det ju inte bli annat än UNDERBART! Du är bäst!

Tillbaka från semestern så är det jobb som gäller, här ska det tjänas pengar innan jag blir en fattig student ;)

Nu så. tillbaka till jobbet!

L

Puh!

Har varit mycket jobb nu. I går hade jag ett helt galet arbetspass. Checkade in hela campingen. Upp i morse för det tidiga passet. Klockan ringde 06.30. Vakande 7.10 igen. 7.30 skulle jag vara på jobbet.

Nej, jag blev inte alls stressad. Jag hann ändå fundera: ska man klämma in alla morgonrutiner på 20 minuter och komma försent eller ska man skita i allt vad rutiner är och komma i tid, ofräsch till jobbet. Nja det blev någonting mitt emellan. I tid kom jag inte och borsta tänderna det hann jag inte...

Men vad gör det!
Imorgon sticker jag till Rhodos med den finaste jag vet. Äntligen får vi båda pusta ut, vara lediga tillsammans och slappa, lapa sol och bada. UNDERBART.

Slutar tidigt idag, då ska jag hem och packa. Wiii!!

Justja, ser ut som att jag kommer få ett ännu bättre boende i Uppsala från oktober. Inne i stan! Först står man där utan något boende alls, sedan har jag plötsligt två kontrakt. Det lönar sig verkligen att lägga ner sig, vill man någonting så måste man ibland kämpa för det. Sen är det ju alltid bra att ha kontakter ;-)

Nu åter till jobbet!

L

RSS 2.0