Överraskningar i vardagen

Eftersom det var alla-hjärtans dag för 8 dagar sedan tänkte jag bjuda på ett smäktande utdrag från ica-kuriren.  Jag du hörde rätt, ica-kuriren.

"Säg till om jag stör, sa han när han steg in, så går jag med detsamma. Du inte bara stör, svarade jag, du rubbar hela min existens. Välkommen." 

Herregud. Ica-kuriren, en tidning som ska innehålla recept innehåller tydligen också lite passion. Vad trevligt.

Xx

Det är inte lätt när det är svårt

Snön vräker ner. Det vräker ner snö. Tåg ställs in och människor kan dö i trafiken.
På radion rapportetrar dom dock om den inställda SM-tävlingen i kaninhopp. På grund av att snön vräker ner så har taket rasat in, vilket gör att kaninerna inte har någon hall att hoppa i. 
Stackars matte.
Stackars husse.
Stackars kaninerna.

Det är som sagt inte lätt när det är svårt.

L. 

Os

Japp, då var Os igång och JA jag vet att jag är typ 3 dagar efter men vadå da?! Huvudsaken är ju att jag skriver det till slut. Otroligt härligt med Os år annars, vinter OS är ju min favorit om jag får säga det själv. Äger rum i Canada i år villket innebär att man får sitta uppe hela nätterna för att se det live! Men det är helt klart värt!

/ Mixi

Galen på galenskaparna!

Åtta på morgonen, man halv springer till skolan för att inte komma försent så kommer man in på lektionen och det är film på gång. YES är det första man tänker, men sen så hör man det bekanta ljudet av galenskaparna.. Det gör att man bara vill vända och gå hem igen, jag menar KOM IGEN!! Kan bara säga att jag har officiellt blivit galen på galenskaprna


Måndagar

Har tänkt på en sak, måndagar är alltid lika underbara.
Ingen sovmorgon, 5 dagar till helgen och 1 timme och fyrtiofem minuters naturkunskap.
Kan inte bli bättre.

Har tänkt på en till sak, om herr Moro inte hade blivit nedfryst 1920 hade man inte behövt skriva den där roliga analysen.

Imorgon är det tisdag, tjohooo!

Oao
Lalliz


Kul att gå hem själv!

På väg upp för värmlands jobbigaste backe den 5 februari!
 
L: " Jag går verkligen den här helt i onödan bara för att va snäll, men sen så har man ju trevligt sällskap också"
M: " Ja det är snällt, och ja jag är gaanska trevlig, det sägs ju att det går fort när man har kul. Du ska bara veta hur fort det går när jag går själv hem från skolan"
L: " Vadåra?"
M: " Nej jag är ju en så extremt rolig person och har så j*vla kul med mig själv så jag hinner inte ens kliva ut från skoldörren innan jag är hemma i hallen"
L: "Självförtroende var det ja!"

Mixi & Lalliz

Sur disktrasa!

Fredagen den 5 Februari i matsalen
L:" Är det någon som är sur eller?"
M & massa töntar "Vadåra?"
L:" Nej det luktar sur disktrasa!"

 / Mixi & Lalliz

Say Whaaaaat?!

Ny blogg! Det är fett mä nice som vi brukar säga. Nu kan vi bli lika stora som Blondinbella eller bete oss som alla fjortisar med blogg "Hej bloggen! Idag har jag hmm plattat håret". Men vi väljer att gå vår egen väg. Som ni lite smartare säkert redan fattat så är det mer än en person som skriver den här bloggen. Vi är faktiskt två! Och ja det är sant 1+1 blir fortfarande 2. Två tjejer var det ja!

Vi satt och försökte bestämma oss för vilket tema vår blogg skulle ha, och kom på den geniala idén att ha Stewie Griffin. Han är sarkastisk och otrevlig, kan det bli bättre?! Nej! Så varför inte börja med ett inlägg med honom?

Enjoy / Mixi & Lalliz


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0