Hej då Branäs! Hej Paris!

Klyschan tiden går fort när man har roligt är sann. Verkligen sann.

Nu har M lämnat mig (dramaqueen?) och ska dra vidare till Frankrike så småningom. Men först ska vi ha en underbar brakfest. Jag fyller 20 och hon ska lämna Sagolika Sunne, två flugor i en smäll, party! 
Men fick just nyheten om att vår planering gick bakåt ett steg. Hasses place är tyligen inte tillgängligt längre. Hoppas att det inte stämmer. Hoppas också på att hinna med Uppsala den helgen och träffa hela familjen.

Dagens Bieber är att M har åkt hem.
vs
Dagens Cullen: jag är 20 tio dagar. Tjugo år. Tio dagar. Underbart.

Nää, nu äre God Natt som gäller.

Det känns bra, riktigt jävla bra.
 Paris i Las Vegas. Snart är M där. Fast inte i Las Vegas då.


KLÄM&godnatt©

En fett bra dag i backen!

Nu är vi tillbaka efter en grym dag i backen, tyvärr såg vi ingen fet unge med simglasögon :/ mycket synd! Där emot gnälliga göteborgare, inga goa gubbar här inte. Stanna hemma om de inte passar er!!!! Vi har egentligen jätte mycket att skriva men kommer inte på de nu så vi tänkte köra dagens fula ankunge! Med respekt för personen som blivit utseed till det så nämner vi ingen vi deras riktiga namn!

Personen som är den "fula ankungen" idag, känner vi egentligen inte alls. Han är helt enkelt ingen fröjd för ögat. Grattis till dig!


Dags att nanna!

Nu är det dags att sova, eller aa snart! Klockan är mycket och vi har en del att göra imorn. L springer runt och gör jag vet inte vad. Och jag ska ta tag i min hmm andra super seriösa blogg! Börjar bli lite av ett bloggproffs måste jag säga.. Nåja vi ville bara säga god natt till alla våra trogna läsare. Besöks rekord med 11 pers idag!!! WIHO

Banan, äppöl å kiwi

Int jôläppöl uta rikti äppöl! Nu spårar de ur totalt, vi har fått storthetsvansinne. Idag har vi haft 8 (bertil 8 en enkel 8) unika besökare, Sveriges största blogg nästa, släng dig i väggen Kissie! Nu ligger vi och softar i Branäs som L gärna vill få folk att tro men vi är egentligen i Sysslebäck!! M is keeping it real!

Efter ett halvt åk i värmlands brantaste backe(?) så orkade vi inte mer, vi trodde backen var stängd men va fel vi hade.. de var en störtlopp förbjudet skylt!

Nej nu har vi inte tid längre ska se på dålig (rätt så bra) film och äta vidrig (underbar) fruktsallad!

M&L

 


Lev i nuet

Sitter på jobbet, börjar om 25 minuter. Slutar om 8 timmar och 55 minuter. Hah.

Utekväll på Brant´s igår, bara personalfolk. Typ. Men det var riktigt kul (ändå)!

Denna vecka som jag har framför mig kommer bli grym. Imorgon kväll ska jag på skotersafari och på tisdag kommer min käre M hit! Onsdag är en ledig dag vilket bara kan betyda en sak: skidor!

Men det gäller att leva i nuet, det är ju fortfarande söndag och jobbet väntar.

Love
L.


Bloggning direkt från Linköping!

M här, sitter i min brors lägenhet i Linköping. Har sett på hockey idag, hv71 fick stryck av Linköping. Känns ju rätt så skönt måste jag säga! Finns inge bättre än att vinna! Här är de inge lagom är bäst allt eller inget! Men det är ju kul när det går bra för andra också... eller nej!

Äger rätt så fett mycke!

Var ju bara tvungen att köra ett inlägg jag också eftersom L gjort det ;)



Nu bloggar vi från olika platser, L från Branäs och M från Sunne. Men på tisdag så tänker jag sätta mig i bilen och köra hela 11 mil för att hälsa på i Branäs kan bli rätt så värt vill jag lova ;) Och med tanke på min kära väns bildval i förra inlägget så tänkte jag köra en lite fräschare och nyare bild!

Vi blir ju bara snyggare och snyggare med åren ;)
Kisses!

Vi styr upp bloggen igen!

Fan va gött. Nu är det igång igen.
Denna underbara, Oscar-nominerade blogg är äntligen på fötterna. Igen.

Bättre, snyggare och sexigare än någonsin.
Ohlal.




Puss&kläm

RSS 2.0