Jag har världens bästa pojkvän.

Då har man än en gång packat upp efter att ha kommit hem från Branäs. Denna gång är det dock permanent. I går kväll var det nämligen avslutningsfest som markerade att vintersäsongen 10/11 verkligen är över. En avslutningsfest är såklart inte som vilken fest som helst. Inne på Brant´s minglade, vinglade och dansade Kalle Anka, Pettson, Obelix, Pikachu och många fler. På scen stod Peter Siepen som DJ. Som han själv sa så kan man inte förstå att han är 48 år. Han ser ju ut som 47. Ja, tro mig när jag säger att det var en underhållande kväll. Gratis korv med bröd och några shots så var Mario verkligen Super på dansgolvet. 

Det var en härlig avslutning på en underbar säsong. Saknar redan alla goa människor som jag lärt känna, denna vintersäsong är verkligen ett minne för livet. Är så oerhört glad för att jag sökte, fick och tackade ja till jobbet i Branäs. 

Förutom att festa och uppleva gamla Branäs-minnen så har jag under påskdagarna också insett att vissa människor förstår man sig inte på (och ibland förstår man sig inte på sig själv). 

Till sist vill jag bara säga (skriva, ropa ut) att en sak är säker och det är hur mycket jag älskar dig.

L.  






                                                " Det är Robin Hood jag vill ha!"

Hanna Persson

Igår träffade jag min goa vän Hannipie. Med henne kan man prata om allt. Vi pratade om allt och lite till. Hade ju inte träffat varandra sen oktober. Att prata med varandra över telefon är ju liksom inte samma sak. Vi hade en hel del att ta igen. Mysigt var det, extra mysigt med lite fika. Blev rätt nöjd med mina skapelser, se här nedan.  

Ännu en hockeymatch var det ju dags för igår också. Jag insåg hur mycket man egetligen offrar för sm-slutspelet i hockey. När det gäller mig så känner jag att jag sätter hockeyn framför min egen hälsa. Istället för att gå upp till sporthallen och träna basket så hamnade jag i soffan mumsandes på godis. Att äta taco på en tisdag hör inte heller till vanligheterna men "är det slutspel så är det". Nåja, det kan ju inte vara för alltid. Det blir max sju matcher. Det är nog både spelarna och min hälsa tacksamma för. 

När man är mellan två jobb så kan man njuta lite mer av sin ledighet. Man vet liksom att den inte varar för evigt och blir därför inte så jätterastlös. Bara lagom rastlös. Igår upptäckte jag dock att om jag går upp tidigt så får jag mer gjort och dagen känns längre. Nähä? Grattis till mig. Det jag vill få sagt är bara att det är slut på snosandet som slutar med frukost runt lunchtid. 

I måndags träffade jag också några gamla Branästomtar, riktigt mysigt var det. Var så mysigt att jag tror jag vill träffa dem snart igen. Blev en grillpremiär ute på Hammeröa med mycket skratt och en astmaattack.  

Nu tycker jag att det har blivit mycket snack om vad jag har gjort, känner därför att det är dags att leva i nuet. Dags att packa kappsäcken inför helgens äventyr!

L.



                             

 

                                                                      

Kakmonster

Jajemensan. Han kan inte bara äta kakor. Han kan baka dom också.





L.


Från jul till påska

Jag har suttit ute och solat på riktigt för första gången 2011. I linne. Röda kinder. Jisses vad varmt det är. Våren är verkligen här på riktigt. Vilket inte bara visar sig genom det underbara vädret utan också genom att folk börjar städa. Damma, sopa och vädra ut det gamla, vintern. Själv gjorde jag ett ryck i vår källare, eller jag försökte i alla fall. Herre vad grejer. Skulle vara en idé med öppet-hus-loppis, "kom och ta det ni vill ha, lördag mellan 12-16". Eller vill man ha folk springade i källaren och tänk om någon tar alla mina gamla Disney-filmer. Näää. Slänga grejer är vi inte mycket för i min familj, kom och ta en titt i vår källare om du inte tror mig. "Nej men den kan vara bra att spara".  

Bland det jag hann att slänga innan jag tröttnade fanns julklappspapper som satt på paketen 2010, jo julen varar ju än till påska. Har förresten kommit fram till att jag gillar påsken väldigt mycket. Det blir bara ljusare ute och man får pynta med kycklingar och äta dragéägg. Dessutom extra ledigt, om man nu har ett jobb. Våren blir ännu lite ljusare om man är kär. Åhh.

Det säkraste av alla vårteckan kanske ändå är att Färjestad är på väg mot SM-guld. Sveriges bästa hockeyklubb är på väg att göra det igen. Årets FBK är lite utav ett dreamteam med hemvändarna Prestberg, Frögren, Sevc, Wallin och Berglund. Vi ses på torget om några dar gubbar!


Dags att gå ut i solen och njuta lite mer, källaren, den tar vi i höst.

L.




Smält bort. Smält.


                   


Första april

Lurdagen är här, eller busdagen. Kalla den vad du vill, jag suger i alla fall på att lura folk. Skulle göra mig lustig för min käre Ludde, tänkte att jag skulle låtsas att jag missat tåget. Men 5 minuter innan ankomst piper mobilen till och sms:et talar om för mig att Ludde minsann har försovit sig. Mitt genialiska aprilskämt slutar med att jag själv får stå där ensam på perrongen i Karlstad. Bu-hu.

Ledsen behövde jag dock inte vara länge, jag är nu ägare av den snyggaste och skönaste vårjackan 2011. Shopping får alla på bra humör, speciellt den som inte shoppat på 4 månader och just failat totalt med sitt planerade första-april-bus.
Med min nya jacka ska jag nu njuta av helgen på Hammeröa och försöke glömma mitt misslyckade försök till att va lite fyndig och lurig. Bara att bryta ihop och komma igen. Bättre lycka nästa år(?).


L.

RSS 2.0