Luddigt på bloggen

Tänkte framföra lite klagomål på louise här som inte bloggar tillräckligt mycket. OTROOLIGT dåligt.
Nu är det ju så att det inte är luddigt på bloggen utan att det är ludde som bloggar. Tänkte uppdatera lite nu när louise är på latsidan. Hon ligger här i soffan och kolla på Milan-Malmö där Malmö förtillfället leder med 2-1, rätt så sjukt.
Vad som har hänt sen sist är att jag och louise har varit i danmark och haft ledigt några dagar. Danmark var lika härligt som vanligt och huset stog kvar med samma underbara utsikt. En dag var vi på djurssommarland och jag lyckades få med louise upp i piraten världens 6:te bästa bergodalbana! Fick även chansen att slå henne i minigolf som var otroligt gött!
Piraten
Har även tagit adjö till standcafét efter en mycket trevlig sommar där men många nya goa vänner :)

Tänkte även säga att Louise är den goaste och bästa tjej jag någonsin träffat! Så otroligt glad att jag har dig!
// Luddie

Förkyld -igen

Jag var ledig i tjugofyra timmar, slappnade av lite och schvooop så var jag förkyld igen. Svalget är svullet, det går upp i öronen och bihålorna. Ögonen värker lite. Man ska inte ha linser i ögonen när man är förkyld, får då får man ont.

Det töligaste är att jag siter på jobbet, skulle vara så skönt att få ligga hemma i sängen och vila. Snart så.

Så, nu fick jag klaga lite.

Tack och bock!

L

Öjervik

Ledig i tjugofyra timmar. Vad gör man? Tja, solar och badar i Öjervik. Kanonväder idag, jag tackar och bockar!
Grillat ikväll, en fin bet flinta med tzatsiki och en fetaostsallad. Mumma.
Augusti börjar mycket bra. Det kommer bli en spännande månad, flytta och börja på universitet... jorasåattde... de pirrar i magen ja.
Men ännu är det ju tre veckor kvar, varav denna vecka är den sista på jobbet. Ska bli såååå underbart att få vara ledig. Jag vet vem jag vill spendera min lediga tid med, wiiiie ♥
Öjervik är förresten en riktig pärla, lugnt och skönt, lagom mycket folk och Fryken kändes riktigt behaglig idag. Kaffe och vaniljbull(ar)e på det!
Nu får det bli Charlie Sheen på tv:n, tänk att den mannen är lika fräck på riktigt. Eller fräck är inte rätt ord. Vidrig snarare. Men ändå kul, i alla fall i rutan.
Gokväll
L

RSS 2.0